Thanksgiving 2013

Den sidste torsdag i november måned 2013 fejrede vi traditionen tro Dansk Amerikansk Klubs festlige ”Thanksgiving” i festligt lag. I år med den ændring, at arrangementet for første gang  fandt sted på Restaurant ”Orkideen”, Ølgodvej 1 i Aalborg.

Velkomstdrikken blev nydt – selskabet gik til bords og herefter bød Præsident Jens Søndergaard velkommen til ca. 70 medlemmer og gæster og introducerede kort aftenens forløb, hvorefter alle i glad forventning istemte sangen: ”Blæsten går frisk over Limfjordens vande”.

Aftenens menu, anrettet som buffet, bestod som hovedingrediens af amerikansk præget stegt kalkun, hvor det lyse kød var tilberedt lækkert farseret, og den mørke del af kødet var langtidsstegt og ”plukket” ud, så fuld smagsoplevelse opnåedes. Hertil serverede Orkideens personale tilbehør tilpasset med syrligt og sødt, det hele tilberedt, så alle nød det, og ingen kunne ønske det bedre. Rødvin blev skænket efter behov. Som dessert serveredes lun æblekage med flødeskum.

Jens Søndergaard benyttede her et kortvarigt pusterum til at informere og henstille til foreningens medlemmer om at komme på banen via  foreningens hjemmeside (kommunikation går begge veje) ved at benytte og være aktive medspillere med ideer, informationer og forslag til kommende fælles arrangementer. En kompetent bestyrelse er disponibel med hjælp, hvis der er behov for det praktiske.

Under  efterfølgende kaffe med kransekage, fik vi vist en flot overskuelig overhead sideordnet med  en  uddybende verbal fremstilling, der viste, hvad to unge inspirerende og veltalende piger: Pernille og Julia  havde oplevet på en velforberedt tur til USA’s Østkyst sammen med deres klasse fra Aalborg Handelsgymnasium. Det hele i positiv stemning eksponeret for selskabet, for hvem, det  hos mange sikkert gav et interessant genkendeligt tilbageblik eller kunne bruges som inspirationskilde til et besøg ”over there”.

Et godt arrangement, hvor fælles sangglæde flere gange i aftenens løb kom til fri udfoldelse, og hvor iøvrigt hele aftenen var  præget af hygge og stor samtaleiver. På venskabelig facon tog vi hinanden i hænderne og sluttede med at synge : ”sku’ gammel venskab rejn forgo”.

Alt på vanlig vis styret med  præcision af  Præsident Jens Søndergaard. Berammet tidsplan blev overholdt og aftenen afsluttedes kl. 22.