Generalforsamling 2015

Fredag den 13. marts.

[meteor_slideshow slideshow=”genfors2015″]

Så er der atter gået et år og vi møder op til generalforsamlingen kl . 19. I år blev den afholdt et nyt sted,  nemlig på det gamle Rådhus i Nørresundby, Torvet 5.

Uden for døren til den gamle byrådssal var der en buste af den gamle borgmester, Robert Christiansen. Da vi trådte ind i salen blev vi helt højtideligt stemt. Der var højt til loftet, paneler på væggene og nogle mægtig store og flotte lysekroner.

Præsidenten, Jens Søndergaard bød velkommen til alle. Den første time blev brugt til at spise det traditionelle stjerneskud. Vi nød vin/øl til og snakken gik livligt.

Kl. godt 20 blev der gjort klar til næste punkt, nemlig generalforsamlingen. Præsident og kasserer redegjorde for deres opgaver. Dirigenten, Bruno Schnoor styrede det hele dygtigt og fornøjeligt. Den ære har han haft i mange år.

Ja, så var der underholdning: Det var Flemming Pedersen, som havde lavet ny hjemmeside og nu skulle fortælle os alle om brugen af den. Det må siges, at det gjorde han godt. Vi må så hjem og komme i gang med at bruge hjemmesiden.

Sangbøgerne var på bordet, og de blev benyttet. Vi sang den sidste sang, og præsidenten sluttede af kl. 22.

Det havde været en rigtig hyggelig aften i dejlig selskab.

 Tekst: Annelise Knudsen – Foto: Flemming