Arrangementer

Dansk Amerikansk Klub har årligt et antal faste arrangementer.

 2023
3. februar Torskegilde
17. marts Ordinær generalforsamling
21. april Vinsmagning
 2. juli  Gardenparty
 3. juli  Borgmesterfrokost
23. november Thanksgiving Dinner 
 2024
? . februar Torskegilde
 ?. marts  Ordinær generalforsamling
?. maj  Sommerudflugt
 2. juli  Gardenparty
 3. juli  Borgmesterfrokost
?. september Countryfest
? Vinsmagning
?. november Thanksgiving Dinner

For tilmelding til klubbens arrangementer kontakt venligst:

ELLER tilmeld dig online HER


Lidt om de enkelte faste arrangementer:

  • Torskegildet” er arrangementet, hvor det nye år bydes velkomment og startes op. Et tilbageblik på året der gik, får også sin plads ved denne lejlighed. Ofte er det muligt at præsentere unge, som med støtte fra Dansk Amerikansk Klubs Jubilæumsfond, er klar til at påbegynde et studieophold eller en studierejse i USA/Canada.
  • ”Den årlige generalforsamling” trækker fuldt hus. Det skyldes sikkert, at her leverer man indflydelse samtidig med, at man hygger sig.
  • ”Sommerudflugten”, som finder sted i sidste del af maj måned, er en ren opladning for krop og sjæl. Medlemmerne får både oplevelser på det kulturelle- og samværsmæssige område.
  • ”4. julidagene” er årets absolutte livsnerve. Dansk Amerikansk Klub gennemfører to betydelige arrangementer:
  • ”GARDENPARTY”  2. juli, hvor rigtig mange dansk-amerikanske relationer får mulighed for at blive dyrket
  • ”Dansk Amerikansk Klubs Frokost” også kaldet ”Borgmesterfrokosten”. Dette arrangement er velbesøgt af mange dansk-amerikanere samt gæster fra nær og fjern, som her ser muligheden for at dyrke samværet og opbygge venskaber. Her udnævnes ”Borgmester for en dag”. Et stort og hyggeligt arrangement, der rækker ind i de øvrige 4. juli begivenheder.
  • ”Thanksgiving” er dagen (4. torsdag i november), hvor gamle amerikanske traditioner er på dagsordenen for klubbens medlemmer på en både højtidelig og hyggelig måde. Thanksgiving  er amerikanernes traditionelle afrunding på året, hvor man ser på årets resultat (høst) og gør klar til julen og en lang vinter.

Dansk Amerikansk Klub er altid klar til at fange en god mulighed for et godt arrangement og vi gør det gerne, når vi ser en mulighed for at dyrke venskab og skabe grundlag for udbygning af vore dansk – amerikanske relationer.